Zo srdca Benátskeho remesla a s dychberúcim dotykom umenia prichádza Decanterino Cult, umelecký klenot z fúkaného a ručne opracovaného skla, celý vyrobený v prestížnom Murane. Jeho pôsobivosť nespočíva len v jeho kráse, ale v celej jeho podstate, ktorá oslavuje servírovanie vína a zdokonaľuje každý hlt.

Klenot z ručne opracovaného skla

Vizionársky architekt Carlo Benati, zakladateľ spoločnosti Wine Design, stál za zrozením Decanterino Cult. Jeho vášeň pre inovácie v oblasti degustácie priniesla na svet nový spôsob pitia vína, kde umenie v dizajne sa spája s emotívnou službou a okamžitým výsledkom. S Decanterino Cult nie je víno len nápoj, je to skutočný zážitok.

Zažite magický svet talianskeho vína s Decanterino Cult – novým spôsobom pitia, ktorý robí každú chvíľu nezabudnuteľnou a každú degustáciu skutočne jedinečnou.

Prvý „vínny dynamizátor``

Decanterino Cult je viac než len nástroj, je to kúzelník, ktorý umocňuje rituál nalievania a podávania vína. Držiac medzinárodný patent, tento dekantér rieši dlhé čakacie doby na okyslenie vína, čo umožňuje jeho maximálnu organoleptickú kvalitu.

Jeho revolučný systém s kryštálovými mikroguličkami zabezpečuje, že časy čakania sú minulosťou a víno je pripravené na degustáciu už za pár krátkych okamihov.

Brand ambassador Decanterino

S hrdosťou oznamujeme, že sme sa stali oficiálnym ambasádorom značky Decanterino, čo znamená, že môžeme poskytovať ich exkluzívny produkt s osobitnými výhodami!

Objednávka

Pre ďalšie informácie o dostupnosti, alebo špecifických vlastnostiach Decanterino, nás prosím kontaktujte prostredníctvom formulára.